Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Windows Media Players

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Windows Media Players


Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Σήμερα το θέμα μας είναι και πάλι οι ταινίες και γενικά τα βίντεο. Και ποιο συγκεκριμένα με ποιο πρόγραμμα μπορούμε να κάνουμε αναπαραγωγή οποιοδήποτε βίντεο. Αφού σαν καλά παιδιά έχουμε εγκαταστήσει το k-lite codec pack (ώστε να έχουμε της κατάλληλες βιβλιοθήκες ώστε να παίζουν τα πάντα) μετά έχουμε να προτείνουμε 3 λύσεις:

1/ να παίξουμε με τον windows media player που είναι ήδη εγκατεστημένος στο pc μας. Είναι αρκετά καλός αλλά προτείνουμε πάντα να έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του ώστε να μην έχετε προβλήματα. Αν δεν ξέρετε ποια έκδοση έχετε μπορείτε απλά να κάνετε update και πολύ απλά να περάσετε την τελευταία έκδοση.
2/ εφόσον κάνατε εγκατάσταση το k-lite codec pack (ανάλογος ποια έκδοση διαλέξατε) θα έχετε εγκαταστήσει τον media player classic. Μια αρκετά δυνατή λύση. Θυμηθείτε ότι συνήθως ότι δεν παίζει  ο windows media player θα το παίξει αυτός.
3/ εδώ θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη αλλά θα πάρετε μια ολοκληρωμένη λύση. Το CyberLink PowerDVD είναι ένα πλήρες εργαλείο που μπορεί να διαχειριστεί κάθε ανάγκη αναπαραγωγής ταινιών. Παίζει σχεδόν τα πάντα. Προτείνουμε την έκδοση Ultra. Οι κύριοι λόγοι να προτιμήσετε την Ultra είναι η υποστήριξη για Dolby True HD και την δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray δίσκων.
Υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά αυτές οι 3 είναι άπλες και θα σας έχετε όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα.
Ελπίζούμε να βοηθήσαμε.

Υ.Γ. οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τον υπολογιστή σας μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο MAD.pclost@gmail.com θα χαρούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου