Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: CPU-Z (Τι είναι μέσα στο PC?)

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

CPU-Z (Τι είναι μέσα στο PC?)



Πως μπορώ να δω τι  επεξεργαστή έχω??
Μια απλή λύση είναι το CPU-Z. Το CPU-Z είναι ένα δωρεάν λογισμικό που συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με κάποιες από τις βασικές συσκευές του συστήματός μας.
 Ποιο συγκεκριμένα μας δίνει στοιχεία για τον επεξεργαστή μας (CPU), την μητρική (motherboard), την μνήμη (ram), κάρτα γραφικών (graphic card) και τέλος την έκδοση των Windows και DirectX.


Αρά εάν μόλις αγοράσατε ένα νέο σύστημα, για παράδειγμα, το CPU-Z μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε αν πήρατε ακριβώς αυτό που ζητήσατε.
Κάθε ενότητα δίνει πολλές επιπλέον πληροφορίες χρήσιμες για αναβαθμίσεις. Εάν θέλετε να προσθέσετε μνήμη, τότε καλύτερα αυτή πρέπει να έχει την ίδια ταχύτητα και να είναι του ιδίου τύπου με την RAM που έχετε ήδη. Και εάν σκοπεύετε να υπερχρονίσετε τη CPU σας ή την κάρτα γραφικών σας τότε καλό θα ήταν να αρχίσετε να σημειώνετε τους τωρινούς χρονισμούς του πυρήνα, την ταχύτητα του διαύλου και πολλά ακόμα.
Αντί να ανοίξετε την κεντρική μονάδα σας για να ρίξετε μια ματιά ή να μπείτε στο BIOS για να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε θα ήταν απλούστερο να τρέξετε το CPU-Z, το οποίο θα σας τις δώσει με ένα κλικ
Το πρόγραμμα υποστηρίζει τα πάντα από hardware, και μας δίνει την δυνατότητα να εξάγουμε όλες τις πληροφορίες που μας δίνει είτε σε txt είτε σε html.

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στο site του κατασκευαστή.

Ελπίζούμε να βοηθήσαμε.

Υ.Γ. οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τον υπολογιστή σας μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο MAD.pclost@gmail.com θα χαρούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου