Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Folder Lock 7

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Folder Lock 7

Το Folder Lock είναι ένα απλό προγράμμα για την ασφάλεια των αρχείων που μπορούν να προστατευθούν με κωδικό πρόσβασης, κλείδωμα, απόκρυψη και κρυπτογράφηση κάθε αριθμού αρχείων, φακέλους, μονάδες δίσκου, εικόνες και έγγραφα σε δευτερόλεπτα. Τα προστατευόμενα αρχεία γίνονται κρυφά, undeletable, δυσπρόσιτα και υψηλής ασφάλειας.






Είναι αρχεία που θέλετε να κρύψετε από τα παιδιά, τους φίλους, τους συναδέλφους, και την γυναίκα σας! δίνει εγγυήση απέναντι από τους από ιούς, trojans, worms και spyware, και ακόμη τα προστατεύει από δικτυωμένους υπολογιστές, και χάκερς.

Τα αρχεία μπορούν επίσης να προστατεύονται στα USB Flash Drives, Memory Stick, CD-RW, δισκέττες και σημειωματάρια.Η προστασία λειτουργεί ακόμη και αν τα αρχεία έχουν ληφθεί από έναν υπολογιστή σε άλλο σε αφαιρούμενο δίσκο, χωρίς την ανάγκη να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό. Κλειδώνει αρχεία στα Windows, DOS ακόμη και σε ασφαλή λειτουργία. Πρόσθετες επιλογές περιλαμβάνουν Stealth Mode, Προσπάθεια παρακολούθησης Hacker , AutoLock, Auto Shutdown υπολογιστή, Κλείδωμα του υπολογιστή σας, 256-bit Blowfish κρυπτογράφησης και το πλαίσιο στο μενού του browser.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου