Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: irfanview - Πρόγραμμα φωτογραφίας

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

irfanview - Πρόγραμμα φωτογραφίας


Γιούπι






Ξέρω ξέρω μην πεις τίποτα τα κατάλαβα όλα θέλεις ένα πρόγραμμα να ανοίγει όλες τις φωτογραφίες σου, να είναι γρήγορο, απλό, με διαφορές δυνατότητες (έστω και αν σου είναι άχρηστες)αλλά και δωρεάν.



Και όμως για σας υπάρχει το irfanview. Ένα δωρεάν πρόγραμμα που όπως λένε ίδιοι έχει σχεδιαστεί για να είναι απλό για τους αρχάριους και ισχυρό για τους επαγγελματίες. Είναι μικρό και πανάλαφρο και δουλεύει ταχύτατα, ανοίγει μια μεγάλη γκάμα από δημοφιλή αρχεία φωτογραφίας (JPG, JPEG, BMP, GIF κτλ) μέχρι ποιο εξειδικευμένα όπως  το PSD που είναι αρχείο του Photoshop. Αλλά δεν σταματάει εδώ μόλις κάνετε εγκατάσταση και τα plugins ανοίγει και αρχεία βίντεο (MPG, MPEG, AVI …) και μουσικής (MP3, WAV…). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ήπια επεξεργασία εικόνας.  Έχει πολλά skins ώστε να αλλάξετε την toolbar όπως σας αρέσει. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στα Windows 9x, ME, NT, 2000, XP, 2003, 2008, Vista, Windows 7.
Το μόνο που δεν μας άρεσε είναι ότι η ελληνική γλωσσα δεν υποστηρίζετε από την τελευταία έκδοση 4.30 αλλά μόνο από την προηγούμενες εκδόσεις 4.28/4.27.
Κατά τα αλλά είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα σας λύσει τα χέρια και είναι δωρεάν.
 
Ελπίζούμε να βοηθήσαμε.

Υ.Γ. οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τον υπολογιστή σας μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο MAD.pclost@gmail.com θα χαρούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου