Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Unlocker (Ξεκλείδωμα αρχείων)

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Unlocker (Ξεκλείδωμα αρχείων)





Εάν δοκιμάσατε ποτέ να διαγράψετε έναν φάκελο/αρχείο ή να μετονομάσετε ένα αρχείο, ή ακόμα να προσπαθήσατε να απενεργοποιήσετε έναν εξωτερικό δίσκο και λάβετε ένα σφάλμα του τύπου: χρησιμοποιείται από άλλο πρόσωπο ή πρόγραμμα, Το αρχείο είναι σε χρήση από άλλο πρόγραμμα ή χρήστη. Δεν είναι δυνατή η διαγραφή του αρχείου: Access is denied κα. τότε ….




 
Συνήθως το πρόβλημα είναι γιατί χρησιμοποιείτε ακόμα από κάποιο πρόγραμμα και δεν μπορεί να κάνει αυτό που πρέπει. Μια λύση είναι η επανεκκίνηση αλλά θα χάσετε πολύτιμο χρόνο. Ή άλλη λύση λέγετε Unlocker, μια δωρεάν εφαρμογή που πολύ απλά προσθέτει μια νέα εγγραφή στον κατάλογο του μενού δεξί κλικ. Έτσι όταν κάνουμε δεξί κλικ πάνω σε ένα αρχείο ή φάκελο μαζί με τις άλλες λειτουργίες βλέπουμε και την επιλογή unlocker, έτσι θα μπορέσετε να να τερματίσετε αυτή την διεργασία, ή να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Unlock για να απελευθερώσετε το αρχείο ή φάκελο αυτόματα.
Δεν υπάρχει ανάγκη επανεκκίνησης των Windows, και έτσι με λίγα κλικ μπορείτε να υπερβείτε το συγκεκριμένο εμπόδιο και να συνεχίσετε με την διεργασία που θέλετε να κάνετε. Τόσο απλά, είναι δύσκολο να εκτιμήσετε πόσο χρήσιμο είναι αυτό το εργαλείο μέχρι να το δοκιμάσετε. Ίσως να μην το χρειάζεστε καθημερινά, αλλά εφόσον χρειαστεί θα κάνει την δουλειά του καλά.
Μας άρεσε: ότι είναι δωρεάν
Δεν μας άρεσε: ότι μερικά antivirus την εγκατάσταση την  βλέπουν για ίο ενώ δεν είναι.
Ελπίζούμε να βοηθήσαμε.

Υ.Γ. οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τον υπολογιστή σας μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο MAD.pclost@gmail.com θα χαρούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου