Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Hard Disk Sentinel (Υγεία του σκληρού δίσκου)

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Hard Disk Sentinel (Υγεία του σκληρού δίσκου)



Δεν ανοίγει το PC φωνάζεις και συ ένα τεχνικό να δει τι τρέχει. Έρχεται ο κύριος τεχνικός και σου λέει πάει ο σκληρός, δηλαδή λες εσύ και απαντάει μας άφησε χρόνους μάλλον από την ζέστη, θα βάλουμε καινούργιο και θέλω τόσα για τον νέο σκληρό (ο νέος είναι ωραίος) τόσα για την εγκατάσταση α και μια και το θυμήθηκα πάνε και όλες οι φωτογραφίες σου από την Πάρο και αφού έχεις πέσει ταβλά σου λέει μην στενοχωριέσαι θα ξαναπάς του χρόνου και θα βγάλεις άλλες.



  




 

Αυτή είναι μια κλασική περίπτωση βλάβης που συνήθως δεν έχουμε κάνει back up αλλά δεν είναι μόνο αυτό κοίταξε κανείς από σας σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός του δίσκος? αν το πάμε ποιο μακριά ο σκληρός δίσκος που κάνουμε το back up μας πως είναι? Συνήθως δεν ξέρουμε τίποτα για την κατάσταση της υγείας οποιουδήποτε σκληρού δίσκου έχουμε στην κατοχή μας.
Μια απλή και χρήσιμη λύση είναι το Hard Disk Sentinel Professional (HDSentinel). Το Hard Disk Sentinel Professional (HDSentinel) είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης και ανάλυσης HDD / SSD. Σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση των σκληρών σας δίσκων αν και δεν είναι κοινά ζητήματα, υπερθέρμανση, δόνηση, και άλλα σφάλματα που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοση του σκληρού σας δίσκου, το Hard Disk Sentinel με διάφορες ανακοινώσεις και μεθόδους παρακολούθησης θα εντοπίσει αυτά τα θέματα ώστε να μπορείτε να εργαστείτε προς τη διόρθωση τους η να προβείτε σε back up και αντικατάσταση του σκληρού σας δίσκου. Δεδομένου ότι η κύρια τοποθεσία για την αποθήκευση δεδομένων, είναι ο σκληρός μας δίσκος αρά όπως καταλαβαίνετε είναι από τα συστατικά στον υπολογιστή σας που απαιτεί τη μεγαλύτερη προσοχή.
Αριστερά βλέπουμε τους δίσκους μας και στο κέντρο την κατάσταση του δίσκου που έχουμε επιλέξει


Τι μας άρεσε: υποστηρίξει ελληνικών και ότι υπάρχει και δωρεάν έκδοση
Τι δεν μας άρεσε: η εγκατάσταση γίνετε στην αγγλική γλωσσά.


Προτεινόμενες ρυθμίσεις (διαλέγουμε Greek για να γίνουν όλα ελληνικά)
Ελπίζούμε να βοηθήσαμε.

Υ.Γ. οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τον υπολογιστή σας μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο MAD.pclost@gmail.com θα χαρούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου