Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Δίπλα αρχεία

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Δίπλα αρχεία


Έχω δίπλα αρχεία και θέλω να τα σβήσω!

Η λύση έρχεται μέσο αυτού του προγράμματος που σας βοηθά να βρείτε τις διπλά αρχεία ( MP3, εικόνες) και σας επιτρέπει να τα διαγράψετε, ελευθερώνοντας χώρο αποθήκευσής σας και αυξάνοντας την απόδοση του. Όταν λέμε διπλά αρχεία εννοούμε τα αρχεία με το ακριβές περιεχόμενο ανεξάρτητα από το όνομα του αρχείου και η ημερομηνία του. Το Vistanita Duplicate Finder χρησιμοποιεί byte προς byte σύγκριση να βρει την πραγματική αντίγραφα, έτσι ώστε τα αντίγραφα να έχει 100% το ίδιο περιεχόμενο. Μπορείτε να διαλέξετε ποιους φακέλους θέλετε να ελέγξει ακόμα και έναν ολόκληρο σκληρό δίσκο.



Βεβαία κατά την γνώμη μας καλό θα είναι να έχουμε ταξινόμηση όλα μας τα αρχεία σε φάκελους ώστε να μπορούμε να βγάζουμε άκρη, δηλαδή ανά τύπο. Ακόμα η ταξινόμηση θα μας βοηθήσει όταν τα αρχεία δεν έχουν το ίδιο μέγεθος αλλά το ίδιο περιεχόμενο που δεν μπορεί να το βρει ένα πρόγραμμα μια και δεν είναι ιδία. Π.χ. έχουμε ένα αρχείο με 3 MB χωρητικότητα και ένα άλλο αρχείο με το ίδιο περιεχόμενο (μπορεί σε καλύτερη ποιότητα) το έχουμε στα 10 MB. 

Ελπίζω να βοηθήσαμε.

Υ.Γ. οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τον υπολογιστή σας μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο MAD.pclost@gmail.com θα χαρούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου