Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Chit Chat για το Facebook

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Chit Chat για το Facebook

Πάλι και σήμερα ψάχνοντας στο internet πέσαμε πάνω σε ένα ωραίο προγραμματάκι το Chit Chat που είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα συνομιλίας που συνδέετε με το Facebook Chat και σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τις επαφές σας χωρίς να χρησιμοποιείτε κάποιο browser (Internet Explorer, Mozilla, Opera, Google Chrome…).

Η εφαρμογή λειτουργεί ιδιαίτερα απλά: αφότου την εγκαταστήσετε, θα σας ζητήσει το όνομα χρήστη και τον κωδικό του λογαριασμού σας για να συνδεθεί στο Facebook και να σας προβάλει μία λίστα με όλες τις online επαφές σας. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτού του εργαλείου είναι ότι είναι ένα απλό πρόγραμμα και βολικό στη χρήση. Δεν χρειάζεται να κρατήσετε web browser σας συνδεδεμένοι στο Facebook και επίσης σας ενημερώνει όταν λαμβάνετε ένα άμεσο μήνυμα. Η συνομιλία γίνεται όπως ακριβώς στα περισσότερα προγράμματα αυτού του είδους, χωρίς κάποια ιδιαιτερότητα ή καινοτομία.


Το Chit Chat σας επιτρέπει να διατηρείτε ιστορικό για τις συνομιλίες σας καθώς επίσης και να αποθηκεύσετε όσες επιθυμείτε σαν ξεχωριστά αρχεία html.
Τέλος, παρέχονται διάφορες επιλογές προσαρμογής της διεπαφής του προγράμματος και online αρχείο βοήθειας

Ελπίζούμε να βοηθήσαμε.

Υ.Γ. οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τον υπολογιστή σας μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο MAD.pclost@gmail.com θα χαρούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου