Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: EarthView (μια δυναμική ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας και μια προφύλαξη οθόνης)

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

EarthView (μια δυναμική ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας και μια προφύλαξη οθόνης)








Για την επίσημη ιστοσελίδα: πατήστε εδώ


EarthView είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα σας εντυπωσιάσει, μια και είναι μια δυναμική ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας και μια προφύλαξη οθόνης, η οποία εμφανίζει την όμορφη θέα της γης και στο φως τη ημέρας αλλά και στις σκιές της νύχτας.

Παράγει πολύχρωμα, υψηλής ποιότητας, εικόνες υψηλής ανάλυσης για κάθε ανάλυση οθόνης - ακόμα και πέρα από 1600 × 1200! Το προγραμμα υποστηρίζει χάρτη και σφαιρα, οι αστικές περιοχές, τα φώτα των πόλεων, ατμοσφαιρικά εφέ, τα σύννεφα, τοπική ώρα και πολλά άλλα. Έχει παρά πολλές επιλογές που επιτρέπουν την πλήρη παραμετροποίηση στο πως θα βλέπετε την γη. EarthView έχει κερδίσει πολλά βραβεία για της εκπληκτική εικόνες του.


Το πρόγραμμα υποστηρίζει χάρτη και σφαιρα ψεις κόσμο, οι αστικές περιοχές, τα φώτα της πόλης, ατμοσφαιρικά εφέ, τα σύννεφα, τοπική ώρα οθόνη και πολλά άλλα. EarthView υποστηρίζει διαφορετικούς χάρτες που δείχνουν τη γη πλανήτη μας με διάφορους τρόπους, όπως φωτογραφικά ή καλλιτεχνική. Πολλές επιλογές επιτρέπει την πλήρη παραμετροποίηση όλων των παραμέτρων άποψη. EarthView έχει κερδίσει πολλά βραβεία για απολύτως εκπληκτικές εικόνες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου