Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: OfficeSuite Pro 6

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

OfficeSuite Pro 6




ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
OfficeSuite Pro 6: Μεταφέρεται το γραφείο... στο κινητό σας. Η καλύτερη εφαρμογή «κινητού γραφείου» που υπάρχει για το Android. Και όταν μιλάμε για «γραφείο»,  εννοούμε μια εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε, να δημιουργείτε, να διαμορφώνετε, να τυπώνετε και να μοιράζεστε αρχεία των Word, Excel και PowerPoint εν κινήσει!

Το officeSuite αναβαθμίστηκε και παρουσιάζει την έκδοση 6. Δημιουργήστε, διαβάστε ή κάντε αλλαγές σε έγγραφα του Microsoft office όπως Microsoft Word, Excel και PowerPoint καθώς επίσης μπορείτε να διαβάσετε και έγγραφα PDF. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα browser αρχείων ενώ μπορεί να συνδεθεί με τα Google Docs, DropBox, Box και SugarSync ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τα έγγραφα κειμένου που έχετε κάνει sync στο cloud.

Το officeSuite 6 προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία στην διαχείριση των εγγράφων σας που δημιουργείται μέσω του Microsoft office. Προσφέρει αρκετές ευκολίες όπως φίλτρα στο Excel, WordArt, εύκολη διαχείριση διαφανειών στο PowerPoint ενώ η εφαρμογή είναι προσαρμοσμένη να τρέχει με Android 4.0.

Με άλλα λόγια, ένα… γραφείο τσέπης. Επίσης, μπορείτε να ανοίγετε επισυναπτόμενα αρχεία, αλλά και να βλέπετε και να μετατρέπετε κείμενα σε αρχεία PDF.

Το OfficeSuite Pro είναι η μοναδική Android εφαρμογή που σας επιτρέπει να ανοίξετε προτατευόμενα με κωδικούς αρχεία.

Υποστηριζόμενοι τύποι:
Έγγραφα κειμένου – DOC and DOCX, DOCM, RTF, TXT, LOG
Λογιστικά φύλλα – XLS, XLSX, XLSM and CSV
Παρουσίαση – PPT, PPTX, PPS, PPSX, PPTM and PPSM
Άλλοι τύποι – PDF, EML, ZIP








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου