Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: ο Freddie Mercury γίνεται Angry Bird!

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ο Freddie Mercury γίνεται Angry Bird!



Ο Freddie Mercury γίνεται Angry Bird με αφορμή το εορτασμό της ιδέας Freddie For A Day. Η Rovio δεν θα συμπεριλάβει το Freddie Mercury σε ειδική έκδοση του Angry Birds αλλά θα πουλήσει t-shirt με το νέο χαρακτήρα ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα για το σκοπό του ιδρύματος




The Mercury Phoenix Trust που τα τελευταία 20 χρόνια προσπαθεί να βοηθήσει όσους βιώνουν τα προβλήματα από τον ιό του AIDS. Χρησιμοποιώντας το brand name του Angry Birds, ένα χαριτωμένο βίντεο και τον Freddie Mercury, οι υπεύθυνοι του ιδρύματος που δημιουργήθηκε μετά τον θάνατο του τραγουδιστή των Queen, ελπίζουν ότι θα ευαισθητοποιήσουν ακόμα μεγαλύτερο μέρος του κοινού και θα συγκεντρώσουν περισσότερα χρήματα. Κάθε πώληση του νέου Freddie Mercury Angry Birds t-shirt προσφέρει χρήματα στο The Mercury Phoenix Trust.

Αν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς, να κάνετε δωρεάν και να βάλετε το δικό σας λιθαράκι στον αγώνα κατά του AIDS, το www.freddieforaday.com είναι ένας από τους πολλούς τρόπους. Με αφορμή τα γενέθλια του Freddie Mercury στις 5 Σεπτεμβρίου και το βίντεο των Angry Birds, αυτή την χρονιά μπορεί να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου