Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Μαρτίου 2014

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Tα ζευγάρια οδηγούνται στο διαζύγιο εξαιτίας του κακού σεξ, αλλά και των social media!

Μπορεί να θεωρείτε ότι το κρίσιμο χρονικό σημείο για την επιβίωση ενός γάμου είναι τα επτά χρόνια, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται πως έχει αλλάξει άρδην και τα ζευγάρια οδηγούνται στο διαζύγιο στα τρία χρόνια, εξαιτίας του… κακού σεξ, αλλά και των… social media!

Ναι, καλά διαβάσατε!



Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

23χρονος εκβίαζε 11χρονη να του στείλει φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο!!!

Υποδυόμενος ανήλικες στο « facebook », εκβίαζε 11χρονη να του στείλει φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο για να μην αναρτήσει σε προφίλ άλλες φωτογραφίες της που είχε ήδη στη κατοχή του.







Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Facebook: Οι απολύτως αποτυχημένες κινήσεις του!!!

Δεν είναι εύκολο να πιστέψεις ότι το Facebook εγκαινιάστηκε πριν από 10 χρόνια.
Κι αυτό γιατί μοιάζει να υπάρχει μαζί μας από πάντα, από την πρώτη στιγμή λες της νέας εποχής (και συνέβαλε φυσικά τα μέγιστα στο social networking!).
Κι ό,τι ξεκίνησε ως τρόπος για να γνωρίζονται οι φοιτητές μεταξύ τους (και να φλερτάρουν φυσικά) έχει ανθίσει σήμερα σε μια εταιρία δισεκατομμυρίων, γεννώντας στην πορεία και αρκετούς εκατομμυριούχους!

Ωστόσο, παρά την ασύλληπτη επιτυχία που έχει γνωρίσει την τελευταία αυτή δεκαετία, με την κεφαλαιοποίησή του να κάνει πολλούς να μιλούν για χρηματιστηριακή φούσκα, μέτρησε στα επιχειρηματικά του χρονικά αρκετές πίκρες, αποτυχίες, αλλά και ντροπιαστικές ή τουλάχιστον αμήχανες στιγμές.
Χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε αλάτι στις ανοιχτές πληγές του, αυτές είναι οι χειρότερες αποτυχίες της Facebook εποχής...

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τα κοινωνικά δίκτυα προωθούν τις επικίνδυνες δίαιτες!!!

Οι ειδικοί που μελετούν τις διατροφικές διαταραχές ανησυχούν ιδιαίτερα για την τάση που προωθεί το Διαδίκτυο ώστε οι έφηβες και οι νεαρές γυναίκες να είναι πολύ αδύνατες. Το επιθυμητό αποτέλεσμα θεωρείται μάλιστα πως είναι οι μηροί να μην ακουμπούν μεταξύ τους, όπως συμβαίνει με μερικά μοντέλα.




Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Game recording: Bandicam 1.9.4.505



Το Bandicam είναι ένα υψηλής ποιότητας λογισμικό βιντεοσκόπησης παιχνιδιών, βίντεο και καταγραφής της επιφάνειας εργασίας.

Μπορείς να βιντεοσκοπήσεις Minecraft, WOW, MapleStory, iTunes, YouTube, PowerPoint, Excel, Firefox, HDTV, Webcam, Skype, βιντεοσυνομιλίες, Java/Flash παιχνίδια, βίντεο ροής και την επιφάνεια εργασίας.






Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το Twitter θα μπορεί στο μέλλον να προβλέπει την κατάθλιψη!

Μία μέθοδο που μπορεί και διακρίνει αν ένας χρήστης του Twitter κινδυνεύει από κατάθλιψη, και μάλιστα με ακρίβεια 70%, «σκανάροντας» τα tweets του, ανέπτυξε μία ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον Έρικ Χόρβιτς, του Microsoft Research Redmond.