Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Δεκεμβρίου 2013

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 53χρονου, ο οποίος συνελήφθη τη στιγμή που «κατέβαζε» υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 53χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την 19.12.2013, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε καφετέρια στο Βύρωνα, τη στιγμή που «κατέβαζε» υλικό πορνογραφίας ανηλίκων (σχετικό το από 23.12.2013 Δελτίο Τύπου μας). 

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 53χρονος, σε καφετέρια στο Βύρωνα, τη στιγμή που «κατέβαζε» σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 53χρονος ημεδαπός, σε καφετέρια στο Βύρωνα, τη στιγμή που «κατέβαζε» σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων
Ο συλληφθείς μετακινούταν σε διαφορετικά, κάθε φορά, καταστήματα – καφετέριες και συνδεόταν στο διαδίκτυο από την ασύρματη σύνδεση κάθε καταστήματος, προκειμένου να αποφεύγει τον εντοπισμό του.
Ο 53χρονος είχε στο παρελθόν συλληφθεί και καταδικαστεί για αποπλάνηση ανηλίκων, ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Έρευνα: Οι καλύτερες ώρες για Facebook και Twitter!

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Science», η ενασχόληση με το facebook ή τo twitter, γύρω στις 8 με 9, ξεκινά την ημέρα μας με χαμόγελο, αφού αυτές τις ώρες δημοσιεύονται τα πιο χαρούμενα μηνύματα, καθώ ο ύπνος μας ανανεώνει και μας κάνει να βλέπουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα.





Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Το πείραμα του Negroponte: Πώς αναλφάβητα 5χρονα παιδιά χάκαραν το Android!

Η οργάνωση «One Laptop Per Child» ανήκει στον καθηγητή του ΜΙΤ, Νicholas Negroponte (ελληνικής καταγωγής), και η αποστολή της είναι να βοηθήσει φτωχά αναλφάβητα παιδιά να μορφωθούν.

Έτσι, έψαξαν να βρουν τη χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό αναλφαβητισμού (Αιθιοπία) και άφησαν σε ένα χωριό 50 μίλια μακριά από την Αντίς Αμπέμπα δέκα κλειστά κουτιά χωρίς οδηγίες, που περιείχαν δέκα φορτισμένους φορητούς υπολογιστές (tablets). Τα κουτιά περιείχαν και δέκα ηλιακούς φορτιστές.


Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το Facebook επηρεάζει αρνητικά την αυτοεικόνα

Η έντονη επιθυμία των νεαρών κοριτσιών για αποδοχή μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου μπορεί να πυροδοτήσει την εμμονή με την απώλεια βάρους, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Οι έφηβες που αφιερώνουν πολύ χρόνο και ενέργεια σε δραστηριότητες στο Facebook, προβάλλοντας και σχολιάζοντας φωτογραφίες, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα κακής αυτοεικόνας και μειωμένης αυτοπεποίθησης, υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Pacman από Ελληνικά χεριά!

Ομάδα Ελλήνων προγραμματιστών έφτιαξε μια χριστουγεννιάτικη εκδοχή για το γνωστό και αγαπημένο μας Pacman.

Η ομάδα Hercules Apps and Games έβαλε λίγο Christmas mood στο γνωστό παιχνίδι και ο κίτρινος ήρωας φοράει αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι, αντί για τελίτσες καταπίνει ζαχαρωτά μπαστουνάκια και στην πίστα πέφτουν νιφάδες χιονιού!