Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Οκτωβρίου 2013

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ένας ταπετσέρης από όλο των κόσμο... CamPaper 4




Webcam to Wallpaper θα ενημερώνει αυτόματα την ταπετσαρία που υπολογιστής σας  με θέα κάμερα web από όλο τον κόσμο πάνω από 200 τοποθεσίες για να δείτε + τους δικούς σας φακέλους.






Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Άλλαξε η φωνή μου …RoboVox - Voice Changer Pro v1.7.1




Μεταμορφώστε τη φωνή σας με το RoboVox ώστε να ακούγεται η φωνή σας τρομακτική ή αστεία, μελωδική, σατανική ή όπως τα διάσημά ρομπότ













Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Galaxy Defense 1.0.6 (Android)


Ένας στρατός εισέβαλε πλανήτη μας. Ως διοικητής, κατέχετε την τελευταία γραμμή άμυνας. Τώρα, όλες οι δυνάμεις είναι σε αναμονή για τις διαταγές σας! Βάλτε τους πύργους σας σε τέλειο σχηματισμό άμυνας και διώξτε τους από τον πλανήτη!










Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Το Facebook και το Twitter στην υπηρεσία της ιατρικής!

Εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους επιδημιολόγους μπορεί να αποτελέσουν τα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Twitter, αφού επιτρέπουν την καταγραφή της εξάπλωσης των ασθενειών σε πραγματικό χρόνο, όπως δημοσιεύεται στο CNN.





Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η γενιά των social media!!!

Αναζητούμε την αποδοχή, επιζητούμε την προσοχή των άλλων, θέλουμε να μας δουν, να μας καταλάβουν, να μας προσέξουν, να ξεχωρίσουμε.

Ο Marc Maron αναρωτιέται τι είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα παιδιά, όταν μέσω των social media φερόμαστε σαν ανήλικοι... ενήλικες.



Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Whos On My WiFi 2.2.0



Είναι άτομα στο δίκτυό σας τώρα;

Είστε ανήσυχοι  για το ποσό ασφαλές είναι ασύρματο δίκτυο σας; 

Ίσως ακόμη και να ανησυχείτε ότι κάποιος που δεν γνωρίζετε είναι συνδεδεμένος στο δίκτυό σας αυτή την στιγμή.



Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

I Am Street Fighter - Ντοκιμαντέρ για την ιστορία του Street Fighter

Το κορυφαίο beat 'em up βιντεοπαιχνίδι της Capcom που μεγάλωσε γενιές, γίνεται φέτος 25 ετών και η εταιρεία γιορτάζει με ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει την ιστορία του παιχνιδιού από το 1988 μέχρι σήμερα.


Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Tα iPhone 5S και 5C στο μπλέντερ?

Τη δοκιμασία του... μπλέντερ πέρασαν οι νέες συσκευές της Apple, iPhone 5C και iPhone 5S, όπως και τόσες άλλες συσκευές στο παρελθόν που έπεσαν στα  χέρια του Τομ Ντίκσον και... διαλύθηκαν. 




Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ο Bruce Lee σε flashακι και όχι μόνο...

Η mimoco είναι μια εταιρία που ειδικεύεται σε flash disk με διάφορους ήρωες όπως: Abraham Lincoln, Bane, Batman, Darth Vader, Einstein Brainstein, Bruce Lee, Optimus Prime, Superman, The Joker, Captain Kirk, Cobra Commander και πολλούς άλλους…

Ξεκινούν από την χωρητικότητα των 8GB και φτάνουν μέχρι 64GB και υπάρχουν και μερικά που έχουν και έκδοση USB 3.0.

Μια παρά πολύ καλή πρόταση για κάποιον που θέλει να έχει ένα πρωτότυπο  usb flash disk μαζί του.

Δείτε τι έχουν φτιάξει:





Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ξεκλειδώστε το Android σας - UnlockRoot Pro 4.1.2

Unlock Root είναι ένα λογισμικό για να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε την  Android συσκευή σας . Η κύρια λειτουργία αυτού του λογισμικού είναι να επιτύχει τα υψηλότερα δικαιώματα χρήστη , έτσι μπορείτε να αφαιρέσετε, να τοποθετήσετε ή να καταργήσετε όλες τις εφαρμογές στη συσκευή σας ελεύθερα και να σας δώσει ένα καθαρό σύστημα. Έχει ισχυρές λειτουργίες, μεγάλη συμβατότητα και πολύ απλό στην λειτουργιά του. 







 






Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Τα e-reader στη θεραπεία της δυσλεξίας

Τα άτομα με δυσλεξία φαίνεται ότι μπορούν να βοηθήσουν οι συσκευές ηλεκτρονικής ανάγνωσης κειμένων, υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές, του Κέντρου Εκπαίδευσης Επιστημών στο Κέντρο Αστροφυσικής «Harvard-Smithsonian».

Για τις ανάγκες της έρευνας τέθηκαν υπό παρακολούθηση 100 μαθητές, που διάβαζαν σε χαρτί ή συσκευή ηλεκτρονικής ανάγνωσης.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Τάμπλετ και κινητά ευθύνονται για την οσφυαλγία στους νέους

Η κακή στάση σώματος όταν χρησιμοποιούμε συσκευές όπως κινητά και υπολογιστές χειρός ευθύνεται για την αύξηση των περιστατικών οσφυαλγίας σε νέους 18-24 ετών.

Το χαρακτηριστικό σκύψιμο έχει ως αποτέλεσμα το 84% των νέων ηλικίας 18 έως 24 να αντιμετωπίζει πρόβλημα οσφυαλγίας, σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποίησε ο ασφαλιστικός φορέας Simplyhealth των ΗΠΑ.
 
Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, oι νέοι αυτής της ηλικιακής ομάδας απουσιάζουν περισσότερες μέρες από τη δουλειά σε σύγκριση με τη γενιά των γονιών τους, λόγω πόνου στη μέση ή τον αυχένα.





Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Βρετανία: Αυτοακρωτηριάζονται ανήλικα υπό την διαδικτυακή καθοδήγηση παιδεραστών!

Πολλά παιδιά, ηλικίας ακόμη και 8 ετών, πέφτουν θύματα εκβιασμού από παιδεραστές στο Διαδίκτυο, που τα αναγκάζουν να προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις ενώ τα παρακολουθούν μέσω της κάμερας του υπολογιστή τους, όπως προειδοποίησε σήμερα η βρετανική υπηρεσία προστασίας ανηλίκων.




Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Όλα τα πρόσωπα του facebook

Μία εκπληκτική εφαρμογή εμφανίζει όλα τα μέλη του Facebook με ένα κλικ. Η εφαρμογή «THE FACES OF FACEBOOK» είναι διαθέσιμη στο ίντερνετ και περιλαμβάνει τις φωτογραφίες και τα προφίλ 1,2 δισεκατομμυρίων χρηστών.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

CPU-Z 1.66




CPU-Z  είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μας δίνει πληροφορίες για κάποιες από τις σημαντικότερες συσκευές του συστήματος μας.













Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη 30χρονη Πολωνή η οποία κατηγορείται για διάπραξη ληστειών σε βάρος ανδρών, τους οποίους προσέγγιζε μέσω διαδικτύου

Είχε δημιουργήσει « προφίλ» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, και μέσω αυτής ερχόταν σε επικοινωνία με τα ανυποψίαστα θύματά της
Στις συναντήσεις τους έριχνε υπνωτική ουσία στο ποτό τους και στη συνέχεια τους αφαιρούσε διάφορα χρήματα ή αντικείμενα αξίας