Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Δεκεμβρίου 2012

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Folder Lock 7

Το Folder Lock είναι ένα απλό προγράμμα για την ασφάλεια των αρχείων που μπορούν να προστατευθούν με κωδικό πρόσβασης, κλείδωμα, απόκρυψη και κρυπτογράφηση κάθε αριθμού αρχείων, φακέλους, μονάδες δίσκου, εικόνες και έγγραφα σε δευτερόλεπτα. Τα προστατευόμενα αρχεία γίνονται κρυφά, undeletable, δυσπρόσιτα και υψηλής ασφάλειας.






Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

OfficeSuite Pro 6




ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
OfficeSuite Pro 6: Μεταφέρεται το γραφείο... στο κινητό σας. Η καλύτερη εφαρμογή «κινητού γραφείου» που υπάρχει για το Android. Και όταν μιλάμε για «γραφείο»,  εννοούμε μια εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε, να δημιουργείτε, να διαμορφώνετε, να τυπώνετε και να μοιράζεστε αρχεία των Word, Excel και PowerPoint εν κινήσει!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τι μπορεί να πάθουν τα παιδιά από τα βιντεοπαιχνίδια

Πραγματικά δεν θα πιστεύετε, ότι διαβάζετε και ότι φωτογραφίες δείτε. Έχετε αναρωτηθεί τι μπορεί να πάθει κάποιος όταν παίζει πολλές ώρες βίντεο παιχνίδια; Σας λέμε ότι μπορεί να πάθει τα πάντα. Από κρίσεις επιληψίας μέχρι και θάνατο, ή από το να χαλάσουν οι αρθρώσεις των δαχτύλων του μέχρι να πάθει το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα. Διαβάστε και δείτε φωτογραφίες και μετά σκεφτείτε το πάλι εάν θα καθίσετε με τις ώρες μπροστά από ένα pc ή μια παιχνιδομηχανή...
 
Διαλυμένος αντίχειρας από το χειριστήριο.
Δείτε τη φωτογραφία. Παρατηρείτε κάτι περίεργο στον αντίχειρα του νεαρού; Σχεδόν έχει ισοπεδωθεί. Αυτό συνέβη από το χειριστήριο της παιχνιδομηχανής και τις άπειρες ώρες που το χειριζόταν με τα δάχτυλα του. Το πρόβλημα εμφανίζεται τόσο στα οστά του αντίχειρα, όσο και στο δέρμα. Το δέρμα ουσιαστικά γίνεται μια πληγή από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις, η οποία για να επουλωθεί χρειάζεται πολλές εβδομάδες. Η βλάβη επιστημονικά αποκαλείται palmar hidradenitis και εκτός από τον αντίχειρα χτυπάει και τα υπόλοιπα δάχτυλα καθώς και την παλάμη.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Απειλητικό μήνυμα σε Βουλευτή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού για απειλητικό μήνυμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.