Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Σεπτεμβρίου 2012

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Πιαστήκαν 33 ιστοσελίδες για διαφήμιση παράνομου στοιχήματος






Είκοσι δύο (22) από τις ιστοσελίδες εντοπίστηκαν σε διακομιστές (servers) στην Ελλάδα και έντεκα (11) στο εξωτερικό

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές της
Europol και της Interpol







Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

19 χρονος εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο βίντεο μεπροσωπικές της ερωτικές στιγμές!!!



Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, για εξύβριση και απόπειρα εκβίασης συνομήλικής του





Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθει 27χρονος για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω του Facebook




Ο 27χρονος διαχειριζόταν σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό


Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook .




Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλεκτρονική απάτη σε βάρος εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ύψους 690.501,69 €

Με προηγμένη μέθοδο ηλεκτρονικής διείσδυσης, τύπου cracking, στα υπολογιστικά συστήματα της εταιρείας αποκτούσαν πρόσβαση στα δεδομένα και πωλούσαν παράνομα στην Κούβα συνδέσεις στο διαδίκτυο .
Η εταιρεία ζημιώθηκε από την μη καταγραφή του όγκου των δεδομένων με το ποσό των 690.501,69 ευρώ.



Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Bad Piggies...έρχεται

Στο Bad Piggies, στην νέα προσπάθεια της Rovio, οι ρόλοι αντιστρέφονται και πλέον ο χρήστης παίρνει τον έλεγχο των κακών γουρουνιών που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα Angry birds.






Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εξαπάτησης πολιτών μέσω διαδικτυακών παραγγελιών και ταυτοποιήθηκε η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας!

Εξιχνιάστηκε, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπόθεση εξαπάτησης πολιτών μέσω διαδικτυακών παραγγελιών και ταυτοποιήθηκε η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας







Σε ποια χώρα προτιμούν το cyber από το πραγματικό σεξ;

Στη συγκεκριμένη χώρα τουλάχιστον οι μισοί της κάτοικοι (ηλικίας κάτω των 35), κάνουν ή έχουν κάνει cyber sex. Οι 7 στις 10 γυναίκες της (οι οποίες είναι εξαιρετικής ομορφιάς άλλωστε), προτιμούν την αυτοικανοποίηση πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή παρά να απολαμβάνουν το σεξ με τον σύντροφο τους, ή καμιά φορά και τα δύο.



Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας ενός (1) ακόμα ατόμου που συνελήφθη στο πλαίσιο της επιχείρησης "Trojan Horse"

Ανακοινώνεται ότι με σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας ενός ακόμη ατόμου, που συνελήφθη στο πλαίσιο της πανελλαδικής αστυνομικής επιχείρησης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την κωδική ονομασία «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος), για την καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου 



Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Shad'O (PC Game)




Σε αυτό το μοναδικό
παιχνίδι Tower Defense, θα ταξιδέψετε από το μυαλό του William σε ένα έγχρωμο και ονειρικό σύμπαν, κατασκευασμένο από ένα μείγμα από κομμάτια των συναισθημάτων και αναμνήσεων. Θα είστε σε θέση να τον οδηγήσετε πέρα από την ομίχλη της λήθης και να τον βοηθήσετε να  ανακτήσει τη μνήμη του;



Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ο Freddie Mercury γίνεται Angry Bird!



Ο Freddie Mercury γίνεται Angry Bird με αφορμή το εορτασμό της ιδέας Freddie For A Day. Η Rovio δεν θα συμπεριλάβει το Freddie Mercury σε ειδική έκδοση του Angry Birds αλλά θα πουλήσει t-shirt με το νέο χαρακτήρα ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα για το σκοπό του ιδρύματος



Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας δύο (2) ακόμα ατόμων που είχαν συλληφθεί στην επιχείρηση "Trojan Horse" (Δούρειος Ίππος)

Ανακοινώνεται ότι με σχετικές Διατάξεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ακόμα ατόμων, που είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο της πανελλαδικής αστυνομικής επιχείρησης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την κωδική ονομασία «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος), για την καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου (σχετ. το από 31.08.2012 )


“O φόνος του Facebook”

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η υπόθεση ενός 15χρονου που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μία συνομήλική του, εκτελώντας “συμβόλαιο θανάτου” έναντι αμοιβής.
Όπως αναφέρει η Huffinghton Post, η 15χρονη ενεπλάκη σε διαδικτυακό καυγά με 2 φίλους της στο Facebook, ανταλλάσσοντας επί 2 εβδομάδες οργισμένα posts. Για να την εκδικηθούν, ανέθεσαν στον 15χρονο δράστη τη δολοφονία της.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Νέος ιός στο Facebook!!!

Ένα ακόμη επικίνδυνο malware έχει αρχίσει να διαδίδεται στο Διαδίκτυο και εμφανίζεται στους χρήστες σαν μήνυμα για κάποιο υποτιθέμενο «ενδιαφέρον αρχείο». 
Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που εμφανίζεται τέτοιου είδους malware, το συγκεκριμένο όμως είναι μοναδικό, αφού μπορεί να διαδοθεί μέσω αρκετών instant messengers, ανάμεσά τους το Facebook Chat, Google Talk, Skype, Windows Live Messenger, Yahoo Messenger, ακόμα και το ICQ.

Το Facebook προσπαθεί να καταπολεμήσει το φαινόμενο των ψεύτικων Likes!

Στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των ψεύτικων Likes, η Facebook ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε αναβάθμιση των συστημάτων του κοινωνικού δικτύου της, κάτι που αναμένεται να ωφελήσει τόσο τους χρήστες όσο και τους ιδιοκτήτες Σελίδων.

Κίνδυνος οι παιχνιδομηχανές για τα παιδιά!

Μπορεί τα νέα κινητά και οι παιχνιδομηχανές να κάνουν πιο σύγχρονα και εύστροφα τα παιδιά, ενέχουν όμως και πολλούς κινδύνους καθώς μεταξύ άλλων προκαλούν πόνους και προβλήματα στα κλειδώσεις τους. 




Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Στο...ίντερνετ για διάγνωση οι Έλληνες!!!

Δεν είναι ικανοποιημένοι από το δημόσιο σύστημα Υγείας οι Έλληνες και πώς να είναι άραγε με τα δεκάδες προβλήματα που παρουσιάζει. Διεθνής έρευνα δείχνει ότι 8 στους 10 Έλληνες λένε πως είναι σε κρίση το ΕΣΥ ενώ προτιμούν για τη διάγνωση να ανοίγουν το διαδίκτυο ή να πηγαίνουν στο φαρμακοποιό και τον ιδιώτη γιατρό παρά στο ΕΣΥ (έρευνα του διεθνούς δικτύου έρευνας αγοράς IriS, για την Ελλάδα Focus Bari).
 

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

LG Game World

 



Η LG ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου της Smart TV game portal, Game World.
 





Blumentals Screensaver (Η προφύλαξη οθόνης)


Η προφύλαξη οθόνης γίνετε πλέον εργαλείο στα χέρια σας.

Με το Blumentals Screensaver Factory  μπορείτε να δημιουργήσετε  screensavers για σας και την οικογένεια σας είτε να την διαφήμιση της επιχείρηση σας. Μιας και σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε screensavers είτε από εικόνες, από βίντεο ακόμα και από flash animation. προσθέστε μουσική υπόκρουση και εφέ. Εύκολο στη χρήση, και σας επιτρέπει να κάνετε αυτόνομη αυτο-εγκατάσταση αρχείων screensaver και CD για εύκολη εγκατάσταση και διανομή.


 

Τα Ελληνόπουλα είναι εθισμένα στο ίντερνετ!

Τα Ελληνόπουλα έχουν εθιστεί στη χρήση του διαδικτύου, προτιμούν να μένουν μπροστά από ένα κομπιούτερ και να σερφάρουν με τις ώρες παρά να βγαίνουν έξω και να βιώνουν τις κοινωνικές συναναστροφές που θα έπρεπε. Η υπερβολική του χρήση μάλιστα, είναι τόσο δημοφιλής ανάμεσα στους Έλληνες έφηβους, που κινδυνεύουν να οδηγηθούν σε ψυχοκοινωνικά προβλήματα.