Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Ιουνίου 2012

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι

 
Την ολοκλήρωση των ερευνών της αστυνομίας αναμένει η Microsoft Ελλάς προκειμένου να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την υπόθεση της εμπρηστικής επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα στα γραφεία της στο Μαρούσι.



Ταυτοποιήθηκε άλλο ένα μέλος της ομάδας Greek Hacking Scene (G.H.S.)



Ταυτοποιήθηκε άλλο ένα μέλος της ομάδας Greek Hacking Scene (G.H.S.), που ενέχεται σε διαδικτυακές «εισβολές» στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και άλλων Οργανισμών και Φορέων.
Από τις έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν ταυτοποιηθεί το τελευταίο εξάμηνο άλλα έξι μέλη της (G.H.S).


Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση του φαινόμενου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου


Αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «SHADOW DASH», για την καταπολέμηση του φαινόμενου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου
Σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ακόμη τεσσάρων (4) ατόμων, για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού
Ο ένας από τους συλληφθέντες, ο οποίος είναι γυμναστής και προπονητής μπάσκετ ομάδων παίδων στη Θεσσαλονίκη κατείχε βιντεοκασέτες με βιντεοσκοπημένο από τον ίδιο, υλικό πορνογραφίας ανηλίκου

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Nuclear Coffee VideoGet

 VideoGet είναι ένα εργαλείο για να κατεβάζετε τα αγαπημένα σας video clips από περισσότερες από 900 ιστοσελίδες βίντεο. Υποστηρίζει ιστοσελίδες όπως το YouTube, MySpace, Google Video, Yahoo Video, VSocial και πολλά άλλα. Οι περισσότερες από αυτές τις ιστοσελίδες βίντεο παρακολουθούμε βίντεο σε μορφή FLV, και πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να γίνετε η αναπαραγωγή αυτών των αρχείων ούτε πώς να τα κατεβάζουν στον υπολογιστή τους . Το VideoGet παρέχοντάς σας την ικανότητα εκτός του να κατεβάσετε αλλά μετατρέπει κάθε βίντεο στα πιο δημοφιλή φορμά για πιο άνετη αναπαραγωγή βίντεο. Υποστηρίζει AVI, MPEG1, MPEG2, WMV, FLV, MP4, 3GP, MP3 μορφές αρχείων, έτσι θα είστε σε θέση όχι μόνο να το δείτε, αλλά μεταφέρετε στο iPod σας, το κινητό τηλέφωνο ή οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη 42χρονος Υπαξιωματικός του Στρατού για παιδική πορνογραφία στο διαδίκτυο

Συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 42χρονος Υπαξιωματικός του Στρατού για παιδική πορνογραφία στο διαδίκτυο
Βρέθηκαν εκατοντάδες ηλεκτρονικά αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων



Συνελήφθη 17χρονος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 17χρονος στην Κατερίνη για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας
Βρέθηκαν δεκάδες ηλεκτρονικά αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων






Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η Microsoft ανακοινώνει το Surface Tablet

Η Microsoft παρουσίασε, έναν υπολογιστή tablet για να ανταγωνιστή με το iPad της Apple.

Μια εκδοχή της συσκευής, η οποία δεν θα βγει προς πώληση μέχρι το φθινόπωρο, είναι 9,3 χιλιοστά πάχος και λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα των Windows RT. Έρχεται με ένα σταντ για να το κρατήσει σε όρθια θέση και ένα κάλυμμα, πληκτρολόγιο αφής που προσκολλάται με τη χρήση μαγνητών. Η συσκευή ζυγίζει κάτω από 1,5 κιλά και θα κοστίζει περίπου όσο και άλλοι υπολογιστές tablet. Το ντεμπούτο του αναμένεται να συμπέσει με την επερχόμενη έκδοση των Windows 8.






Gmail Notifier Pro (MUST)






Gmail Notifier Pro είναι μία εφαρμογή των Windows ικανή ελέγχου πολλαπλών λογαριασμών Gmail το οποίο σας ειδοποιεί για νέα μηνύματα στην οθόνη σας .







Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Active@ Boot Disk (Win Edition)





Active@ Boot Disk (Win Edition) είναι ένα bootable CD / DVD / USB δίσκος που σας επιτρέπει να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας και να διορθώσετε τα περισσότερα προβλήματα εκκίνησης του υπολογιστή μας.

YoutubeGet (Ένα μικρός ελβετικός σουγιάς.)

EarthView (μια δυναμική ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας και μια προφύλαξη οθόνης)








Για την επίσημη ιστοσελίδα: πατήστε εδώ


EarthView είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα σας εντυπωσιάσει, μια και είναι μια δυναμική ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας και μια προφύλαξη οθόνης, η οποία εμφανίζει την όμορφη θέα της γης και στο φως τη ημέρας αλλά και στις σκιές της νύχτας.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Evaer Video Recorder for Skype


Καταγράψτε τις βίντεο κλήσεις σας στο Skype. Ένα πρόγραμμα εύκολο στην χρήση που μας επιτρέπει να καταγράψουμε σε βίντεο και ήχο σε μορφη AVI ή σε MP3. Ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι ότι μπορείτε να καταγράψετε είτε μια μεμονωμένη κλήση είτε μια ομαδική κλήση απλά και γρήγορα.

Για την επίσημη ιστοσελίδα: πατήστε εδώ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Office Tab

 

Η εταιρεία ExtendOffice.com παρουσίασε μια νέα έκδοση του μικρού της, αλλά πολύ χρήσιμου προγράμματος που ονομάζεται Office Tab. Η αρχή του Office Tab είναι σχετικά απλή, αλλά όχι λιγότερο αποτελεσματική - τα παράθυρα είναι ανοικτά έγγραφα εμφανίζονται στο περιβάλλον εργασίας των εφαρμογών του Office, όπως καρτέλες ανοιχτές σελίδες στα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Που να βρω ένα καλό Site για να κατεβάσω προγράμματα?


Που να βρω ένα καλό Site για να κατεβάσω προγράμματα?

Λογικό πολλοί από μας να δυσκολεύονται να βρουν ένα ιστότοπο με προγράμματα που να είναι απλό στο χρήστη να έχει τα πάντα σε κατηγορίες αλλά και λύτη αλλά κατανοητή περιγραφή του κάθε προγράμματος.








SolSuite 2012



SolSuite 2012 είναι μια υψηλής ποιότητας συλλογή από 500 πασίεντζες. Οι καλύτερέ πασίεντζες του κόσμου περιλαμβάνονται: Spider, Klondike, FreeCell, Pyramid, Golf, Busy Aces, Canfield, Forty Thieves, Four Seasons, Carpet, Flower Garden, Rouge et Noir, Monte Carlo... και εκατοντάδες πρωτότυπές πασίεντζες που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού!

Soccer Rally: Euro 2012


Soccer Rally: Euro 2012 – Είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι ποδοσφαίρου που συνδυάζει το ποδόσφαιρο με τα αυτοκίνητα. Διαλέξτε την χώρα σας και παίξτε μόνοι σας η με παρέα σε μόνο μια οθόνη.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δικογραφία σχηματίσθηκε για απάτη μέσω διαδικτύου!

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος διαχειριστών ιστοσελίδας, για απάτη μέσω του διαδικτύου.
Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελίες πολιτών, οι οποίοι αν και είχαν παραγγείλει ηλεκτρονικές συσκευές, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, δεν τις παρέλαβαν ποτέ, ενώ σε επικοινωνίες που είχαν με τους υπευθύνους διαχειριστές, αυτοί προφασίζονταν διάφορους λόγους για τη μη παράδοση των προϊόντων.