Βρείτε μας στο Google+ PC Lost: Μαρτίου 2012

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Συμπίεση/αποσυμπίεση: WinRAR 4.11



Το WinRAR είναι ένα κυρίαρχο εργαλείο στον χώρο της συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων. Δεν πρόκειται για κάτι τυχαίο καθώς η εφαρμογή αυτή συνδυάζει καταπληκτικά δύναμη και απλότητα.
Με το πρόγραμμα αυτό θα μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο χωρίς να χρειάζεται να διαγράφετε στοιχεία. Η δυνατή μηχανή του WinRAR συνδυάζει μια ποικιλία από τεχνικές που μειώνουν σημαντικά το μέγεθος των στοιχείων που είναι αποθηκευμένα στο PC σας.



Photoshop CS6 beta

Διαθέσιμη δωρεάν για κατέβασμα είναι η δοκιμαστική έκδοση του Photoshop CS6, ανακοίνωσε η Adobe στις 22 Μαρτίου. Η τελική έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2012 και, σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης του δημοφιλούς εργαλείου επεξεργασίας εικόνας, το Photoshop CS6 «θα αποτελέσει σταθμό».
Με την διάθεση της έκδοσης beta τα Adobe Labs επιχειρούν να μας δώσουν μια μικρή γεύση του τι πρόκειται να περιέχει το Photoshop CS6. Είναι διαθέσιμη δωρεάν για Mac OS και Windows.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ταυτοποιήθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας Greek Hacking Scene (GHS)

Ταυτοποιήθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας Greek Hacking Scene (G.H.S.), που ενέχεται σε διαδικτυακές «εισβολές» στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και άλλων Οργανισμών και Φορέων
Από τις μεθοδικές ψηφιακές και φυσικές έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αντιμετώπιση των οργανωμένων ψηφιακών «επιθέσεων» σε διάφορες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ταυτοποιήθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας, με την ονομασία Greek Hacking Scene (G.H.S), που ενέχονται σε μεγάλο αριθμό διαδικτυακών «εισβολών».